wORD press

WordPress on markkinoiden suosituin ja helppokäyttöisin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Monipuolisella verkkosivualustalla voidaan tehdä tyylikkäät kotisivut kaiken kokoisille yrityksille tai omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

joomla

Joomla on WWW-sivujen hallintaan tarkoitettu vapaa avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä. Asiakkaalle verkkosivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisellä editorilla joka ei vaadi aikaisempaa ohjelmointikokemusta.

 

VERKKOKAUPAT

Toteutamme verkkokauppoja suosituilla avoimen lähdekoodiin perustuvilla verkkokauppaohjelmistoilla. Näitä ovat Woocommerce ja Opencart verkkokauppaohjelmistot. WooCommerce on WordPressin lisäosa ja maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. Käyttäjäystävällisyydestään tunnettu OpenCart sopii hyvin ohjelmoinnista vähän tietävälle.

BACKEND-PALVELUT

Yhteistyöverkostomme avulla kehitämme backend-palveluja käyttäen Java-, Kotlin- ja Python-kieliä. Räätälöity ohjelmisto on aina huolellisesti testattu. Tekniikat kuten CI, CD, TDD auttavat meitä saavuttamaan huippuluokan ohjelmiston laadun.

FRONTEND

Teemme yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa, jotka huolehtivat käyttöliittymästä ja erinomaisesta käyttökokemuksesta.

MOBIILI SOVELLUKSET


Päivittäin Google Play -kauppaan lisätään 2500 sovellusta. Ahti Works auttaa sinua kehittämään oman applikaation. Rakennamme natiivi Android- ja iOS-sovelluksia.

MICROSOFT

Microsoft yksi maailman suurimmista IT yhtiöistä ja yhtiö arvo on 753 miljardia dollaria. Yhtiön kehittämä Windows käyttöjärjestelmä on maailman suosituin kannettavissa tietokoneissa ja pöytäkoneissa.
Tarjoamme ohjelmointipalveluita Windows työasema-ohjelmointiin, sekä internet (IIS, .NET) palveluihin ja tietokantapalvelimiin (MS SQL).